avions per comunicar

L’any 2012, la E.S.T. (Escola Suïssa de Trapezi) prepara un espectacle de circ aeri per col·laborar amb l’Hospital Sant Joan de Déu per recaptar fons per la recerca científica sobre una malaltia rara, la síndrome RETT.

Alacalle s’encarrega del disseny de la campanya de difusió d’aquest espectacle experimentant i recuperant formes tradicionals de comunicació.

En una ciutat saturada de cartells i suports publicitaris de tota mena, la idea era acostar-se al públic per comunicar de forma propera i convidar de quasi personalment a l’espectador. En lloc de penjar el cartell, o entregar-lo en mà vam decidir fer-lo volar, plegat en avió de paper.

Per apropar-se a la gent, era necessari fer volar els avions, així que vam decidir sortir al carrer i que fos la mateixa companyia la que anunciés personalment el seu espectacle fent una acció a l’espai públic.

El projecte reivindica la interacció amb l’usuari, i resalta l’aspecte més lúdic de la campanya de comunicació. Es recupera una forma tradicional de fer difusió de les arts escèniques. No fa pas tants anys, quan un circ arribava a un poble, un automòbil es passejava pels seus carrers anunciant amb un megàfon els dies d’actuació.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s